Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ ΚΑΛΥΘΙΩΝ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(για το Χωριό του Άι Βασίλη στον Άγιο Μηνά Καλυθιών Ρόδου)
Καταρχήν, ευχόμαστε η νέα χρονιά να πλημμυρίσει τις καρδιές σας με αγάπη, χαρά, υγεία και δημιουργία και κάθε μέρα να είναι μια μικρή γιορτή!
Η διοργάνωση αυτή ήταν μια ιδέα που γεννήθηκε μέσα στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας μεταξύ του Αντιδημάρχου Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου και των γυναικών του συλλόγου Μεσόγειος και στηρίχτηκε από την Δημοτική Κοινότητα Καλυθιών.
Το επιτυχημένο όμως αποτέλεσμα οφείλετε σε κάποιους ανθρώπους που για μέρες ολόκληρες εργάστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να πάρει σάρκα και οστά η ιδέα αυτή και να δώσει χαμόγελα αισιοδοξίας, χαράς και ελπίδας στον κόσμο και κυρίως στα παιδιά μας, το μέλλον αυτού του τόπου.
Την εκδήλωση άνοιξε στις 14 Δεκεμβρίου 2013,  η είσοδος του Άι Βασίλη με το τρενάκι και την συνοδεία της Φιλαρμονικής Καλυθιών σκορπίζοντας χαμόγελα με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες!
Ο Άγιος Βασίλης μας κράτησε συντροφιά όλες αυτές τις μέρες περιμένοντας υπομονετικά τις ευχές του κόσμου και την αγκαλιά των παιδιών! Όπου αποχώρησε στις 1 Ιανουαρίου του 2014 μοιράζοντας πρωτίστως στα παιδάκια που τον επισκέφτηκαν για να τον αποχαιρετήσουν, μικρά συμβολικά δωράκια, τα οποία είχαν φροντίσει να προμηθευτούν οι γυναίκες του συλλόγου.
Στις μέρες της διάρκειας του χωριού του Άι Βασίλη, μικρές και μεγάλες εκπλήξεις έκαναν την εμφάνισή τους και δεν άφηναν τον κόσμο να κουραστεί ή να απογοητευτεί.
Μας ξεσήκωσαν με τον γιορτινό ρυθμό και τις επιδέξιες χορευτικές φιγούρες τους οι μικρές και μεγάλες αγιοβασιλίτσες της σχολής χορού Art of Dance και της σχολής χορού Φερδεκλή! Το πρόγραμμά μας εμπλουτίστηκε, με το θεατρικό μουσικοχορευτικό σκετς με την Αγιοβασιλίνα Στέλλα Καναβάκη και τους αγαπημένους μας ήρωες της Disney!  Στην διάρκεια των προγραμμάτων, οι γυναίκες του συλλόγου Κοσκινού, έφτιαχναν όμορφες δημιουργίες μέσα στο εργαστήριο του Άι Βασίλη με τα παιδάκια που είχαν επισκεφτεί το χώρο! Αρωματικό τσάι προσφέρθηκε δωρεάν και απλόχερα όλες αυτές τις μέρες στους επισκέπτες του χωριού του Άι Βασίλη!
Στον προαύλιο χώρο, τα όμορφα στολισμένα σπιτάκια με τις λαχταριστές λιχουδιές (Elenas Corner με κρέπες και burger, Μύθος καραμέλες και γλυκά, Δέσπω  φούρνος με κεκάκια και γλυκά, λουκουμάδες και μαλλί της γριάς, Hot dog από την Σμάρω) και  το λούνα παρκ, το παγοδρόμιο, η Φάτνη με το χωριό, η λίμνη των κύκνων, οι υπέροχα στολισμένες γωνιές, συνέθεταν ένα τοπίο πανέμορφο και γιορτινό!
Ευχαριστούμε επίσης και το κατάστημα Τζωρτζης Ξηροί καρποί για την προμήθεια σε καραμέλες!
Υποδεχθήκαμε την ταχυδακτυλουργό Στέλλα Κάνα, στις 27 και 29 Δεκεμβρίου 2013 και με τα μαγικά της λόγια «κάνα πες και θα φύγει ο καναπές» μας ταξίδεψε σε μαγικά μονοπάτια και μας άφησε άφωνους με τις παραστάσεις της!
Στις 30 Δεκεμβρίου στις 6 η ώρα το απόγευμα είχαμε την τιμή να έχουμε κοντά μας τον πολυαγαπημένο μας καλλιτέχνη Θάνο Καλλίρη και τον συνεργάτη του Παντελή Ντυμένο, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως που μας κράτησαν συντροφιά και μας διασκέδασαν και κυρίως που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας! Μας διασκέδασαν και μας εντυπωσίασαν με τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια μαζί με την συνοδεία της Παιδικής Χορωδίας  Δ.Ρόδου. Στην συνέχεια όμως η διασκέδαση άλλαξε μορφή και το πρόγραμμα συνεχίστηκε με προσωπικές και όχι μόνο, επιτυχίες του αγαπημένου μας τραγουδιστή!! Χορέψαμε και τραγουδήσαμε διαχρονικά και αγαπημένα κομμάτια!! Ο ουρανός γέμισε με πολύχρωμα πυροτεχνήματα!!
Έκλεισε η βραδιά αφήνοντάς μας μια νότα ευτυχίας και μια νότα νοσταλγίας για τις στιγμές που έφυγαν αλλά και μια ελπίδα για τις ακόμα καλύτερες στιγμές που θα έρθουν με το νέο έτος!
Και επειδή όπως είπαμε, το αποτέλεσμα αυτό οφείλετε σε κάποιους ανθρώπους, το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους ευχαριστήσουμε γιατί πίστεψαν στην ιδέα μας και μας στήριξαν με κάθε δυνατό μέσο!!!
Ευχαριστούμε πρώτα απ΄ όλα το προσωπικό της Δημοτικής ενότητας Καλλιθέας!!! Η βοήθειά τους ανεκτίμητη, η εργασία τους αμερόληπτη!
Την Σιλουανή Βλάχου την Διακοσμήτρια, για τις όμορφες και πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης που πραγματοποίησε αποκλειστικά και μόνο για το χωριό μας!!!
Τον Βλάση Βλάχο φωτογράφο, για την φωτογραφική κάλυψη και τον βιντεογράφο Βαλάντη Σκουφρή. Σπουδαία δουλειά και πάνω απ’ όλα εθελοντική! Το αποτέλεσμα .. μοναδικό!
Τον Γιώργο Κώστα, τον Νίκο Τσώττο και τον Γιάννη Γιαννά για την επιμέλεια της Φάτνης! Η ένωση των ιδεών τους έδωσε την χαρά να δεχτούν τον θαυμασμό του κοινού! Τον Αναστάσιο Αναστασά, τον Ηλία Κιόττο, τον Νίκο Ε. Κιόττο και τον Νίκο Καναβάκη για την πολύτιμη βοήθεια τους σε εργασίες που απαιτούσε η διοργάνωση και σε εξοπλισμό!
Την φιλαρμονική Καλυθιών που μας τίμησε ανοίγοντας και κλείνοντας την εκδήλωση με χριστουγεννιάτικες μελωδίες!!
Τις σχολές μπαλέτου Art of dance της Ιωάννας Σείτη στην Ανάλυψη και της σχολής Φερδεκλή στις Καλυθιές, που με την παρουσία τους και τα χορευτικά τους σκέρτσα, οι μικρές μας αγιοβασιλίτσες, μας ενθουσίασαν !
Επίσης, ευχαριστούμε το 1ο δημοτικό σχολείο Καλυθιών, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου  δημοτικού σχολείου Καλυθιών, το 2Ο και 3Ο νηπιαγω γείο Καλυθιών, για την παραχώρηση διαφόρων τύπων εξοπλισμού και για την στήριξη! Τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) για τα καραμελόσπιτα που μας παραχώρησε για τις ημέρες της εκδήλωσης. Τον Κο Δημήτρη Κώστα, την Παρασκευή Κώστα και τον σύλλογο Αγίας Παρασκευής Καλυθιών, για τον εξοπλισμό σε καθίσματα και άλλα είδη διακόσμησης. Τον σύλλογο γυναικών Κοσκινού και την Ανθούλα Χατζηγεωργίου και την Σέβα Τριανταφύλλου για το χρόνο που διέθεσαν να φτιάξουν χειροτεχνίες με τα παιδιά και για την στήριξη και παρουσία τους!  Το στρατόπεδο 294 ΤΕ για τον εξοπλισμό σε τέντες! Όλων η προσφορά ήταν πολύτιμη και μόνο βαθιά εκτίμηση θα μπορούσε να πηγάζει από τις ευχαριστίες μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας οι οποίοι στήριξαν την διοργάνωση προσφέροντας χρηματικό ή και υλικό εξοπλισμό, όπου χρησιμοποιήθηκε για το στήσιμο του χωριού (με τυχαία σειρά)
Καντής είδη υγιεινής, ταπετσαρίες, πλακάκια
Χεππάκης Α.Ε.
Κρητικός Εμμ. & Ι. Ο.Ε.
Μιμάκος Ταβέρνα
Γιωργαράς έπιπλα
Σπανός Σούπερ μάρκετ
Παναγιωτάς σούπερ μάρκετ
Οικονόμου Π. & ΣΙΑ Ο.Ε.
Ballolino
Ηλεκτροφάση Δωδ/σου
Κιόττος Ηλίας Κατασκευές χειροποίητων σαλονιών
Ξενοδοχείο Mediterranean
Πετροδιακοσμητική – Κυριαζής
Boxx live stage
Romios εστιατόριο
Βιοπλάζ Νικολάου
Κάππος Ανδρέας και Υιός
Σταυρής Ο.Ε.
Γιαννακάκης Joy εποχιακά είδη
Γανωτάκης εποχιακά είδη
Δόμηση Ρόδου
Καραγιάννης Clean
Πρακτορείο Αιγαίο
Σοφία Γιαννά
Φλεβάρης Ιωάννης Σ. – υφάσματα
Μελισσοκομική Δωδεκανήσου
Ευσταθίου Μιχάλης – Φάνες αχυρόμπαλες

Για την δημοσιογραφική κάλυψη, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς Top Fm και Ράδιο Αρχάγγελος καθώς και τα τοπικά μας κανάλια του Στέργου Σαββούλη, το Κόσμος TV, το Αιγαίο TV, το TV4, το Ίριδα και το Omega TV.
Επίσης όλα τα Blog και Sites, με τυχαία σειρά, που γνωστοποίησαν το πρόγραμμά μας στο κοινό και ενημέρωναν συνεχώς!
Rodosinfonews.com και τον δημοσιογράφο Νίκο Απόκοτο!
Omfalos.blogspot.gr και τον Βασίλη Σωτρίλλη.
kalithies.blogspot.com και τον Τάσο Κώστα.
allaksogolies.gr και τον Γιώργο Πάττα
parapona-rodou.blogspot.com
rokar-rokar.blogspot.gr
downtimeforyou.blogspot.gr

Να ευχαριστήσουμε τα κορίτσια μας που με χαρά υποδύθηκαν τους ήρωες της Disney γιατί με χαρά και εθελοντικά και μόνο θέλησαν να διασκεδάσουν τον κόσμο και τα παιδάκια! Τα ονόματά τους με τυχαία σειρά είναι:
Σαββιού Ιωάννα
Σαββιού Μιχαέλα
Κιόττου Μαρία
Τσαλίκη Μαρία Κατερίνα
Αναστασά Κυριακή
Τσίγκου Μαρία
Δημητραδιού Σταματία
Δημητραδιού Ειρήνη
Κωνσταντής Βασίλης
 Κυριακή Τσεπέλε
Σαρίκα Σαββίνα
Μουστάκη Μαριάννα
Τσάπη Μαρία
Μανιά Ελευθερία
Καλλιστή Τσαμπίκα
Τσαλίκη Σοφία
Ανθούλη Βασιλεία

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και γέμισε με χαμόγελο την γιορτινή μας ατμόσφαιρα και τα σχολεία που πραγματοποίησαν εκδρομή στον χώρο μας.  Χωρίς το κοινό μας δεν θα είχε αποτέλεσμα η όλη προσπάθεια γι’ αυτό και η παρουσία σας ήταν σημαντική!
Ζητούμε συγνώμη αν ξεχάσαμε να αναφέρουμε κάποιους ανθρώπους, παρόλη την εκτίμησή μας απέναντί τους.
Ευχόμαστε να έχουμε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερες στεναχώριες και περισσότερες καλές στιγμές!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα επόμενα Χριστούγεννα υποσχόμενοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πάλι και μια ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια με νέες εκπλήξεις και ανανεωμένο πρόγραμμα με όλους τους φίλους μας!


Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου γυναικών Μεσόγειος
Και
Ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας Ρόδου Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου